Declarație șoc a unui lider liberal hunedorean: ”Adrian Năstase are dreptate !”

bogdan tamapuDeclinul fotbalului românesc nu trece neobservat nici n rândul politicienilor. Deputatul hunedorean Bogdan Radu Țâmpău, co-președinte al PNL Hunedoara vorbește despre acest lucru, prin intermediul unei declarați de presă transmisă și redacției noastre. Deputatul liberal își începe declarație politică pe subiectul situației din fotbal cu o declarație-șoc: ”Adrian Năstase are dreptate !”

În ce privință ? Iată ce spune Bogdan Țâmpău: ”Recent, pe pagina sa de Facebook, domnul Adrian Năstase s-a arătat îngrijorat de soarta fotbalului românesc profund afectat de pe urma acțiunilor DNA care au condus la condamnări în rândul finanțatorilor demers cu impact negativ asupra investițiilor în acest sport: ”Operația a reușit (…..) Consecința? Nimeni nu mai investește în fotbal.” Concluzia implicită, dar nerostită, a acestei afirmații este că acest gen de acțiuni sunt o frână în calea investițiilor în orice domeniu și o bulversare a întregului corp social. Adrian Năstase are dreptate!”

Cu toate acestea, liderul PNL Hunedoara crede că ceea ce încearcă să sugereze Adrian Năstase este fundamental greșit! El spune că ”România are nevoie de un astfel de “ tratament” pentru a se reașeza pe principii sănătoase de funcționare. Avem nevoie de acest șoc, așa cum un organism bolnav de cancer are nevoie de tratament citostatic. Românii își doresc o țară în care munca lor să fie apreciată, în care să fie respectați de către reprezentanții lor, să aibă șanse reale de reușită acolo unde s-au născut fără a mai fi nevoiți să-și caute fericirea pe alte meleaguri. Transformarea prin care trece societatea românească este brutală pentru un om ca Adrian Năstase care aparține unei alte culturi politice, care este tributar unor alte metode. Ruptura de trecutul întruchipat de domnul Năstase se produce în sfârșit în societatea noastră, șocul poate produce într-adevăr un recul în materie de investiții, dar pe termen lung premisele sunt optimiste.”

Liderul liberalilor hunedoreni apreciază, asemeni milioanelor de români, că e momentul în care nu doar în sportul românesc, ci la toate nivelurile societății noastre, trebuie construit pe baze de competență, de integritate morală, printr-un efort corect și apreciat la justa sa valoare.

[slideshow_deploy id=’20328′]