Jiul Petroşani – Minerul Uricani, duelul lanternelor roşii

    Cu zero puncte după două etape, cele două formaţii se vor întâlni sâmbătă în meciul contând pentru etapa cu numărul 3 a campionatului judeţean de fotbal.

caransebes jiul 11.jpg

 

Favorită în aceasta confruntare pare să fie Minerul Uricani, echipa din vestul Văii Jiului venind după un rezultat pozitiv în Cupa României, competiţie în care a trecut, scor 6-5, de CS Vulcan.

Pe de-o parte, reprezentativa Uricaniului ocupă ultima poziţie în clasament, datorită celor 10 goluri primite în prima etapă de la Inter Petrila, însă situaţia s-ar putea schimba. Conform rezultatelor din ultimele meciuri ,Jiul Petroşani pare o victimă sigură în meciul de sâmbătă.

De cealaltă parte, Jiul a câştigat confruntarea din meciul amical cu Minerul Uricani disputată înainte de reluarea campionatului, iar tinerii antrenaţi de Cosmin Kanduth ar putea produce prima surpriză a acestui campionat.

Chiar dacă este o confruntare a codaşelor, meciul se anunţă unul interesant, datorită ambiţiilor celor două echipe de a acumula primele 3 puncte din actualul sezon.

 

[slideshow_deploy id=’17454′]