Premii pentru campionii juniori de la CS Sorii Lupeni

sorijuniori2Echipa de fotbal Sorii Junioris din Lupeni, un club privat condus de foștii fotbaliști Sorin Bejan și Sorin Corpadi a reușit, luna aceasta, performanța remarcabilă de a câștiga locul I al unui turneu de fotbal dedicat juniorilor cu vârsta de 8 ani, turneu care a avut loc la Reșița, cu participarea a 12 echipe de juniori din țară.

Micii fotbaliști din Lupeni au reușit, pe lângă performanța clasării pe primul loc, să-și adjudece și titlul pentru Golgheter al competiției, prin Dragoș Varga, dar și pe cel pentru cel mai bun portar, câștigat de Alexandru Sandu.

Ca urmare a acestor rezultate, dar și pentru promovarea făcută de micuții sportivi ai SC Sorii Juniors, comunității locale din Lupeni, aceștia a putea fi premiați de municipalitate, dacă proiectul inițiat în acest scop de către consilierul local Cristian Roșu va fi aprobat de Consiliul local. ”În urma rezultatelor foarte bune obținute de echipa Sorii Juniors Lupeni ( fotmată din copii născuți în anul 2007) la turneul de la Reșița și ca răspuns la cererea adresată de conducătorii Clubului către Consiliului Local, am inițiat un proiect de hotărâre prin care propun alocarea unui fond de premiere de 1200 de lei pentru acest club sportiv. Sper ca acest proiect să se regăsească pe ordinea de zi la ședinta din luna septembrie, astfel încât să putem premia performanța sportivilor și antrenorilor”, nea declaat consilierul liberal Cristian Roșu.

[slideshow_deploy id=’17450′]