Deschiderea noului an școlar la Vulcan

WP_20150914_11_43_56_ProPrimarul municipiului Vulcan, Gheorghe Ile a făcut astăzi, împreună cu viceprimarul Cristian Merișanu, cu secretarul Rodica Peter, șeful Poliției locale, Mihai Mezabrovschi, directorul Spitalului Municipal, dr. Cătălin Popa și consilierii locali Daniel Duna, Simion Spiridon, Dan Petculescu un adevărat maraton, pentru a participa la noului an de învățământ la toate unitățile școlare (grădinițe, școli primare și gimnaziale, Colegiul Tehnic) de pe raza orașului.

Primarul Ile le-a vorbit elevilor și profesorilor despre investițiile europene semnificiative pe care autoritățile locale de la Vulcan le-au implementat în ultimii ani în infrastructura educațională, invitându-i pe elevi și profesori, principalii beneficiari ai acestor investiții, să folosească la maxim aceste investiții astfel încât calitatea actului de învățământ să se reflecte în rezultatele bune și foarte bune obținute în anul școlar 2015-2016.

”Tot ceea ce a ținut de noi, de administrația locală, pentru a vă asigura cele mai bune condiții în școli și la Colegiul Tehnic a fost făcut cu maximă responsabilitate. Aștept acum răspunsul dumneavoastră, al elevilor și profesorilor, reflectat în performanțele școlare ale acestui nou an de învățământ. Știu că, la Vulcan, avem elevi de foarte bună calitate așa cum știu că avem profesori calificați și dedicați prfesiei. Nimic nu mai stă acum în calea performanței și îmi doresc ca, la finele acestui an școlar, așa cum Primăria Vulcan a obținut locul I pe țară pentru investițiile în infrastrcutura școlară, tot așa să putem să premiem cât mai mulți elevi pentru rezultatele bune și foarte bune la nivel local, regional și național. Mult succes !”, le-a transmis primarul Ile elevilor și dascălilor din Vulcan.

DSCN6269[slideshow_deploy id=’19869′]