Mircia Muntean nu va fi candidatul PSD la Primăria Deva!

    Social democraţii din Deva trebuie să găsească alt candidat, în afara lui Mircia Munetan, cu care să iasă la alegerile de anul viitor.  PSD nu susţine o eventuală candidaturăa  lui Mircia Munean.

pizap.com14422070549081

Fostul primar al Devei, deputatul Mircia Munean, ar vrea să candiddeze din nou la această funcţie, însă reprezentanţii centrali ai partidului spun „NU”. Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat că partidul nu îl va susţine pe Mircia Muntean. Răspunsul lui Dragnea a fost fără echivoc în această privinţă, chiar dacă nu ştia despre intenţia fostului primar, care îşi dorea şi o discuţie cu Dragnea în acest sens. Dar, chiar dacă este deschis oricărui dialog, Liviu Dragnea a rămas ferm pe poziţie în acest caz: “Nu va fi candidatul nostru la Deva. Vom găsi un alt candidat”.

Mircia Muntean are deja o condamnare cu suspendare pentru fapte de corupţie, iar la ora actuală mai este judecat într-un process pentru că s-a suit beat la volan. Dacă instanţa îl găseşte vinovat, actualul deputat PSD ar putea ajune după gratii.

 

[slideshow_deploy id=’13837′]