Pubelele de gunoi sunt la mare căutare

  Pubele de gunoi distribuite de către municipalitate locuitorilor din cartierul Colonie au ajuns marfă de negoţ. La fel şi cele amplasate în spaţiile publice din localităţile Văii. Acestea dispar peste noapte şi sunt vândute ciupercarilor ori celor care colectează fructe de pădure.
pubele-containere-colectare-separata-selectiva-reciclare-reutilizare-materiale-reciclabile-biodegradabile-plastic-hartie-carton-pet-metal-conserve-borcane-sticle-protectia-mediului-galbe

Administraţia din Petroşani a dat locuitorilor din municipiu care locuiesc la case mai multe pubele în care să-şi depoziteze deşeurile. Oamenii au primit câte trei containere destinate hârtiei, plasticului şi gunoiului menajer. Numai că unii au văzut o oportunitate de a-şi rotunji veniturile şi au trecut imediat la vânzarea lor. Circa 1000 de astfel de recipiente au ajuns la gospodăriile din Petroşani. Câte mai sunt astăzi la proprietarii lor de drept şi sunt folosite corespunzător şi câte au ajuns „butoaie” pentru murături ori „coşuri” pentru ciuperci, nimeni nu se ştie.

[slideshow_deploy id=’17454′]