Audieri în dosarul “prostituţie la TV”/ Unul dinte inculpaţi susţine că are dovezi că nu poate întreţine raporturi sexuale

Cei trei inculpaţi din dosarul “Prostituţie la TV” au fost audiaţi astăzi de magistraţii Tribunalului Hunedoara, care judecă această cauză în care Marius Peti, Telus Frigescu şi Grigore Nebunu sunt acuzaţi de trafic de minori şi proxenetism. Telus Frigescu şi Grigore Nebunu au negat că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu minore.

03-proxenet-s-prostituate

 

În faţa magistraţilor, fostul realizator de emisiuni TV Telus Frigescu a declarat că nu a întreţinut relaţii sexuale cu minore, ci a pus la dispoziţie garsoniera sa unor cunoscuţi. Susţine, însă că nu cunoştea scopul pentru care aceştia o foloseau, asta deşi procurorii au arătat că acolo minorele întreţineau relaţii sexuale cu clienţii lor. De asemenea, un alt inculpat a negat că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu o elevă, susţinând că poate demonstra acest lucru prin acte medicale pe care le va depune la dosar.

frigescu_12_2f88e38dc4

De precizat că acest dosar a fost instrumentat de DIICOT, iar trei bărbaţi sunt acuzaţi de procurori de act sexual cu un minor, proxenetism şi trafic de persoane. Cei trei inculpaţi sunt realizatorul TV de emisiuni sportive, Telus Frigescu, fost conducător al clubului de fotbal din Lonea-Petrila, dar şi Peti Marius Gabriel şi Nebunu Grigore.

Peti Marius Gabriel este acuzat de comiterea infracţiunilor de trafic de minori , Frigescu Telus – pentru comiterea infracţiunilor de act sexual cu un minor şi proxenetism şi Nebunu Grigore pentru comiterea infracţiunilor de act sexual cu un minor şi proxenetism. Procurorii susţin că printre victime sunt minore cu vârste cuprinse între 13 şi 17 ani, care ar fi fost convinse de proxeneţi să se prostitueze.

[slideshow_deploy id=’17454′]

 



(Următoarea știre) »