Adi Câmpean: „La Brad va fi un meci greu”

Sâmbătă, în etapa cu numărul 4 a campionatului judeţean de fotbal, Inter Petrila se deplasează la Brad, pentru meciul cu Aurul din localitate.

Adi CampeanCele două formaţii sunt cu tradiţie în fotbalul judeţean şi, chiar dacă Aurul ocupă doar poziţia a 10-a în clasament, rămâne un adversar cu greutate pentru orice echipă din liga hunedoreană.

Interul se deplasează la Brad cu intenţia de câştiga, mai ales că lotul de jucători este acum complet, după revenirea lui Bocu şi Duma la echipă.

„La Brad va fi un meci greu, în toate partidele în care ne-am întâlnit brădenii au jucat cu entuziasm şi cu dăruire. Suntem două echipe cu tradiţie în fotbalul judeţean, plecâm cu gândul de a câştiga şi de a rămâne astfel în lupta pentru promovare. Ne bucură faptul că la echipă au revenit Duma şi Bocu, putem conta pe suportul lor, iar asta ne va ajuta în meciurile viitoare ale echipei. Ne cunoaştem adversarul şi ştim că va fi un meci greu ” a declarat Adi Câmpean, căpitanul Interului.

Şoimul Băiţa, principala contracandidată a Interului în lupta pentru promovare, va juca tot în deplasare, la Călan, acolo unde va întâlni un adversar cel puţin la fel de puternic ca cel al Interului.

Cele două formaţii, Şoimul Băiţa şi Inter Petrila, sunt primele două clasate în fotbalul judeţean, diferenţa fiind de numai două puncte, în favoarea celor din Băiţa.

[slideshow_deploy id=’17452′]

 



(Următoarea știre) »