Doua hunedorence au plecat de acasa si nu s-au mai intors

UntitledÎn data de 17.09.2015, la ora 22:45, Poliţia Municipiului Brad a fost sesizată  de către un bărbat în vârstă de 39 de ani,  din municipiul Brad, despre faptul că soția, BÂRSAN VERMONA, de 38 ani (foto) şi fiica sa, în vârstă de 14 ani, BÂRSAN ROXANA ILIANA (foto) au plecat în acea dimineață, la ora 07:00, de acasă şi nu au revenit şi nici nu răspund la telefoanele mobile.

 

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă care a constatat că în dimineața zilei respective, cele două au plecat de acasă fără a trezi suspiciuni, având asupra lor doar cărțile de identitate şi telefoanele mobile.

Din cercetări s-a stabilit că cele două  au mai  plecat voluntar de acasă de mai multe ori, pentru perioade de 2-4 luni.

1 Reclamantul a declarat că nu sunt suspiciuni cu privire la săvârşirea unor fapte penale de către cele două şi nici împotriva acestora, anterior plecării acestora neexistând niciun conflict familial şi nici discuții contradictorii.
În cauză, poliţiştii efectuează activități specifice pentru depistarea celor două persoane, care au fost date în urmărire naţională şi în consemn la frontieră. Persoanele care pot furniza informaţii utile anchetei, sunt rugate să apeleze Poliţia prin intermediul numărului de urgenţă 112.

 

 

[slideshow_deploy id=’19657′]