S-a deschis Deva Shopping City, cel mai mare mall din județul Hunedoara

shopingdeva10Astăzi şi-a deschis porţile cel mai mare centru comercial din județul Huneodara, Shopping City Deva. În cadrul unui program de deschidere marcat doar de o conferință de presă, fără de pe acum depășitele ”tăieri de panglică”,primarul Municipiului Deva, Petru Mărginean, împreună cu reprezentantul grupului NEPI, Camelia Ganga, au vorbit despre importanţa şi impactul pe care îl are asupra comunităţii locale existenţa unui astfel de centru comercial de retail şi divertisment.

shoping deva2”Este o investiție de calibru care se face în Deva, 14 milioane de euro fiind investiți aici de Grupul NEPI. Vreau să-i felicit pe acești investitori și pentru că au ales Deva pentru această investiție, în urma unor studii de piață foarte serioase care demonstrează că Deva este un pol de creștere în regiune. Într-un fel sunt invidios pe cei de la NEPI pentru că au avut parte și de firme care au finalizat investițiile de aici exact la termen. Au spus că vor deschide mall-ul în 24 septembrie și iată, s-a eschis în 24 septembrie. În fine, pentru Deva, această investiție aduce 800 de noi locuri de muncă, dar și resurse mai mari pentru bugetul local”, a declarat Petru Mărginean, primarul municipiului Deva.

Proiectul SHOPPING CITY EVA a fost achiziționat de grupul de investiții și dezvoltare NEPI în anul 2013. Spațiul comercial a fost extins cu 11.000 m², dedicați zonei de retail și divertisment, devenind astfel principalul pol de retail și petrecere a timpului liber, atât pentru județul Hunedoara, cât și pentru întreaga regiune.

shoping deva 11”Ansamblul comercial din Calea Zarandului, numărul 87, ce include printre altele METRO, Praktiker și Auchan ajunge astfel la o suprafață totală închiriabilă de 54.000 m². Shopping City Deva reunește sub același acoperiș brand-uri internaționale de fashion, încălțăminte și accesorii, prezente pentru prima oară în regiune, precum: ALTEX, Benvenuti, C&A, CCC, Cinema City, Deichmann, Gatta, H&M, JYSK, Kendra, KFC, Noriel, Orsay, Pepco, Salamander, Takko. Întreaga ofertă de produse și servicii pusă la dispoziția clienților este perfect adaptată nevoilor comunității locale”, a declarat Camelia Ganga, reprezentantul NEPI prezent la conferința de presă prilejuită de deschiderea centrului comercial.

“Dezvoltarea și modernizarea centrului comercial existent, într-unul regional dominant pentru județul Hunedoara și împrejurimi face parte din strategia NEPI de extindere și modernizare a proprietăților din portofoliu. Pe lângă oferta variată de retail și de divertisment, acest proiect, în care am investit 14 milioane de euro, din 2013 și până acum, este un motor de creștere economică pentru întreaga regiune” a declarat la rândul său, și Tiberiu Smaranda, Director Executiv în cadrul NEPI.

shopingdeva3 Pe lângă investițiile NEPI în dezvoltarea centrului comercial, pentru amenajarea magazinelor, retail-erii au investit la rândul lor, astfel încât devenii și nu numai să se poată bucura de magazine moderne cu o gama variata de produse, precum cea a showroom-ului ALTEX, cel mai mare magazin electro-IT din județ. Acesta îi așteaptă pe iubitorii de tehnologie cu 1500 m² de inovații, insule de testare, precum și o gamă de peste 16.000 de produse. Deichmann, prezent, în premieră, în Hunedoara la Shopping City Deva deschide cel de-al 72-lea magazin din România. Brand-ul polonez de încălțăminte CCC inaugurează în cadrul Shopping City Deva magazinul cu numărul 38 în România. C&A aduce în Shopping City Deva cel mai nou concept de magazin de fashion pentru familie, având mai bine de 1200 m². Noul magazin H&M, cel de-al 42-lea din România, reprezintă una dintre cele mai mari premiere pentru hunedoreni și duce mai departe conceptul de modă şi calitate la cel mai bun preț și le oferă iubitorilor de fashion 1284 m² de noutăți.

shopingdeva8Deschiderea noului Shopping City Deva vine cu oferte de senzație ale tuturor firmelor prezente, dar și cu un program special de entertainment, pe durata zilelor de vineri, sâmbătă și duminică, când clienții sunt așteptați și la un megaconcert Direcția 5 și Alinka, dar și cu un recital folcloric de exepție susținut de Mirela Petrean.

[slideshow_deploy id=’20328′]