ULTIMA ORA/ ACCIDENT/ Şi-a lăsat victima întinsă pe caldarâm şi a fugit

Un bărbat în vârstă de 47 de ani din Petroşani a ajuns în această seară la spital, după ce a fost lovit în plin de un autoturism. Grav este că şoferul nici măcar nu a  coborât să vadă în ce stare este victima şi a  fugit de la locul faptei.

ambulanta3_25_fd5959d2b2

Poliţiştii încearcă să dea de urma şoferului care a accidentat un pieton – care încerca să traverseze strada, în zona Dacia din Petroşani – iar mai apoi a părăsit locul faptei. Fapta constituie infracţiune, chiar dacă victima nu se afla pe trecerea, iar şoferul se va alege cu dosar penal. Bogdan Niţu, purtător de cuvânt al IPJ Hunedoara, a  declarat că accidentul s-a produs în momentul în care victima a încercat să traverseze strada. Autoturismul care circula pe banda a doua a încetinit când a sesizat intenţia acestuia, dar bărbatul a  fost lovit de un alt autoturism, care venea pe banda întâi. Incredibil este faptul că şoferul autoturismului implicat în accident a fugit de la locul faptei, iar acum este căutat de poliţiştii. Oamenii legii fac un apel la cetăţenii care deţin informaţii cu privire la autoturismul care a lovit pietonul să contacteze Poliţia Municipiului Petroşani.

Victima accidentului a fost transportată la Spitalul de Urgenţă Petroşani. Este în stare stabilă, însă a fost supusă unor investigaţii medicale amănunţite.

 

[slideshow_deploy id=’22083′]