Sport și distracție în ”Castelul din Carpați” de la Vulcan

afis castelul din carpatiAutoritățile locale din municipiul Vulcan pregătesc o nouă ediție a manifestărilor dedicate Zilei Internațional a Turismului și Zilei Munților Carpați. Astfel, pe 3 octombrie, sub genericul ”Castelul din Carpați” – titlul proiectului prin care municipalitatea din Vulcan vrea să pună în valoare potențialul turistic din stațiunea Pasul Vîlcan – vor avea loc mai multe competiții sportive destinate iubitorilor sportului și naturii din întreaga țară.

Potrivit primarului municipiului Vulcan, Gheorghe Ile, cu acest prilej vor avea loc concursuri de alergare (maraton), de ciclism montan (mountain bike) și off-road (ATV), dar și demonstrații de sport extrem și aventură. Concursurile vor lua startul din zona centrală a stațiunii Pasul Vîlcan, exceoțien făcând concursul de biciclism, al căruia start va fi dat chiar din fața Primăriei municipiului Vulcan.

Înscrierea participanților care doresc să ia parte la aceste competiții sportive destinate amatorilor se poate efectua, de astăzi, la sediul Primăriei municipiului Vulcan. Data limită a înscrierilor este 3 octombrie 2015, până la ora de start a concursurilor.

”Sper ca și în acest an, acest festival pe care-l organizăm pentru a marca Ziua Internațională a Muntelui, dar și pentru a pune în valoare zona turistică a Vulcanului din Pasul Vîlcan, să atragă un nunmăr cât mai mare de participanți, atât din municipiul Vulcan, cât și din toată Valea Jiului și nu numai”, spune Gheorghe Ile, primarul municipiului Vulcan.

[slideshow_deploy id=’17448′]