La intalnirea cu ministrul Fondurilor Europene, Apa Serv a fost dat exemplu de bune practici in utilizarea  fondurilor  europene

Directorul general al Apa Serv Valea Jiului a avut, luni 28 septembrie, la Bucuresti,  o intrevedere cu ministrul Fondurilor Europene, Marius Nica. In cadrul acestei  intalniri au fost evidentiate din nou performantele inregistrate  de SC Apa Serv Valea Jiului in accesarea si utilizarea fondurilor europene, operatorul regional din Valea Jiului clasandu-se pe primele locuri la nivel de tara, in acest sens.

Foto ministru - costel avram

“Domnul ministru ne-a felicitat pentru faptul ca, in exercitiul bugetar 2007-2014, incheiem cu succes aceste proiecte, fara sa fim inclusi in etapa de fazare. Acest lucru ne situeaza practic, asa cum ne-a asigurat si domnul ministru Nica, in “pole position” pentru accesarea de noi bani europeni nerambursabili, pe exercitiul bugetar european 2015-2020, bani cu care vom incepe, inca de anul viitor, lucrarile la etapa a doua a proiectului de extindere si modernizare a retelelor de apa si canalizare din Valea Jiului”, a declarat Costel Avram, directorul general al ASVJ.

Acesta mai arata ca, gratie modului in care a fost pus in aplicare proiectul european de la Apa Serv, aduce operatorul regional de apa in postura de a fi prezentat, de catre reprezentantii Ministerului Fondurilor Europene, drept exemplu de bune practici in acest domeniu.

[slideshow_deploy id=’20328′]