LIBERALII DIN JUDEȚ VOR DEMITEREA LUI PONTA PE MOTIV DE CEH

Liberalii din Hunedoara îi reproșează primului ministru Victor Ponta că i-a mințit pe mineriși energeticieni atunci când le-a promis salvarea Complexului Energetic Hunedoara și atragerea de investitori chinezi pentru modernizarea inelor de cărbune și a celor două termocentrale. Ân opnia deputatului Bogdan Țâmpău, co-președintele PNL Huneoara, acest motiv este suficient pentru ca Parlamentul să voteze moțiunea de cenzură depusă de PNL și, astfel Guvernul Ponta să fie demis din funcție.

big_bogdan-tampau

„Situația în care ne aflăm aduce prejudicii grave României, o situație care nu are cum să continue. Fiecare zi cu Ponta la Guvern înseamnă și procente pierdute pentru PSD. Am demarat discuții cu UDMR, PSRO și UNPR, dar și cu parlamentari independenți sau din PSD pentru conturarea unei majortăți necesare adoptării moțiunii de cenzură. Îmi exprim speranța că parlamentarii din județ, indiferent de partid, să voteze împotriva lui Victor Ponta care a promis că va salva CEH în campania electorală și nu s-a ținut de cuvânt”, a declarat deputatul Bogdan Țîmpău.

Liderul PNL Hunedoara crede că, dacă doresc cu adevărat să demonstreze că sunt atașați de colegiile pe care le reprezintă în Parlament, atunci toți deputații și senatorii din județul Hunedoara ar trebui să voteze pentru demiterea lui Victor Ponta din fruntea Guvernului, pentru că nu și-a respectat promisiunile făcute electoratului din acest județ.

[slideshow_deploy id=’22083′]