Sindicatul “Muntele” rămâne reprezentativ la nivelul CEH

Instanţa a decis că sindicatul „Muntele” condus de Petre Nica este reprezentativ şi a respins contestaţia depusă de un alt sindicat din Valea Jiului, „Noroc Bun” Lupeni.

 

Cei de al Sindicatul „Noroc Bun” au contestat în instanţă reprezentativitatea celor de la „Muntele”, pe care i-au chemat în judecată, la Petroşani, alături de reprezetanţii Complexului Energetic Hunedoara. Porcesul de la Judecătoria Petroşani nu a fost dus până la capăt şi asta pentru că, după mai multe termene, instanţa a luat act de „la renunțarea la judecată”. Totuşi, chiar dacă au părut să renunţe la acţiune, cei de al Noroc Bun au formulat recurs, judecat la Tribunalul Hunedoara, care s-a pronunţat recent şi nu le-a dat câştig de cauză.

”Respinge ca nefondat recursul formulat de petentul Sindicatul ” Noroc Bun” Lupeni împotriva sentinţei civile nr. 483/2015, pronunţată de Judecătoria Petroşani,judeţul Hunedoara. Fără cheltuieli de judecată în recurs. Definitivă”, se arată în soluţia pronunţată de instanța hunedoreană.