FEMEIE SPULBERATĂ DE UN MOTOCICLIST

Un motociclist a spulberat un pieton pe drumul pricipal din zona Detașamentului de Pompieri Petroșani. Din imagini se observă faptul că pietonul nu se afla pe trecere, iar șoferul motocicletei nu a consumat băuturi alcoolice. Victima se află sub atenta supraveghere a medicilor.

accident-moto
Șoferul venea dinspre Vulcan spre Petroșani. Într-o zonă nesemnalizată corespunzător, o femeie i-a sărit în cale, moment în care tânărul a frânat brusc, însă nu a putut să evite tragedia. Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost 0.
“Veneam dinspre Vulcan spre Petroșani. Am vazut-o pe femeie că intentiona sa treaca strada, dar nu am crezut ca sare in fata mea. Nu am putut să o evit.” a declarat motociclistul.
“Din primele cecetari s-a constatat că un șofer care se deplasa pe direcția Livezeni, Petroșani a accidentat o femeie care s-a angajat in traversarea străzii printr-un loc nemarcat și fără să se asigure.” a declarat comisarul Poliției Rutiere Petroșani, Sorin Ciobanu
Polițiștii cercetează cauzele producerii accidentului, iar pe numele șoferului se va întocmi un dosar de cercetare penală. În funcție de numărul de zile de spitalizare ale femeii se va finaliza cercetarea, iar dosarul va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani.

[slideshow_deploy id=’22083′]

Foto arhiva