Informare de presa Apa Serv Valea Jiului

Apa Serv Valea Jiului anunță că restricțiile la apa potabilă din acest weekend au fost generate de  câteva avarii.

apaserv

Prima avarie a avut loc pe  strada Anghel Saligny – lângă Judecatoria Petrosani.

Avaria menționată, care a afectat inclusiv interiorul Judecătoriei Petroșani, a fost discutată și analizată de echipa managerială a Apa Serv cu reprezentanții Primăriei Petroșani pe întreg parcursul săptămânii.

Apa Serv a primit acceptul de a acționa pe porțiunea ce aparține domeniului public al administrației locale abia în cursul zilei de sâmbătă. Pe cale de consecință , tot sâmbătă a inceput lucrarea propriu-zisă care a fost încheiată in aceiasi zi in jurul orelor 24.00.  In acest caz, echipele APA SERV au intervenit la o conductă spartă, aflată  lângă un stâlp de curent electric. Intervenția a fost dificilă deoarece exista riscul provocării unei alte avarii, de data aceasta de factură electrică dacă s-ar fi dărâmat stâlpul de electricitate. In conditiile date  s -a decis anularea conductei vechi și realizarea unor branșamente separate pentru alimentarea celor 8 case care fuseseră afectate de avaria în cauză.

Cea de- a doua avarie avut loc  in cursul zilei de duminică. Si aceasta a impus restrictii la apa potabila.

De data aceasta a fost afectat Cartierul Carpați, in zona  Aleea. Crângului, unde o altă conductă a cedat din  cauza vechimii ( in jur 40 ani). Apa potabila  a fost oprită, iar  lucrările s-au intins până duminică seara când încă sunt efectuate diverse intervenții pentru remedierea defecțiunii.

Apa Serv apreciază că situația va reveni la normal și în acest cartier în aproximativ două ore.
Apa Serv Valea Jiului isi prezinta scuze pentru disconfortul creat de aceste avarii care sunt independente de activitatea societății noastre.

[slideshow_deploy id=’20328′]