În zona Brad, PRM-ul se ține tare pe poziție

Liderii filialei județena Hunedoara ai  Partidului România Mare, Emanoel Andronache (președinte) și Mircea Mincea Nicolae (prim-vicepreședinte) au avut, în acest final de săptămână o întâlnire informală cu liderii organizațiilor PRM din zona Brad.

pozabrad

Astfel, au fost prezenți liderii P.R.M. Brad  – Ioan  Lazea ,  P.R.M. Luncoiul de Jos – Ioan Petrut (fost primar P.R.M. al comunei) , liderul P.R.M. Baia de Criș și consilierii locali ai P.R.M. Simon Voicu si Mihuț Ghiocel.

In cadrul intalnirii președintele P.R.M. Hunedoara a făcut o prezentare a situației actuale din P.R.M. după trecerea în eternitate a liderului Corneliu Vadim Tudor. Consilierii locali ai P.R.M. din zona Brad au prezentat, la rândul lor, câteva aspecte din activitatea administrațiilor locale din care fac parte.

Concluzia reuniunii liderilor PRM din nordul județului Hunedoara, după cum ne-a informat Emanoel Andronache, președintele PRM Huedoara, este acea că partidul este pregătit să continue linia politică trasată de liderul Vadim Tudor, respectiv lupta impotriva mafiei  și a crimei organizate din politica românească, în primul rând prin prestația și activitatea politica de zi cu zi a P.R.M.-ului.

În plan organizatoric, întâlnirea liderilor PRM a constatat faptul că, în acest moment, în zona Brad, P.R.M.-ul  are  capacitatea de a depune  liste complete de candidați pentru Consiliile locale si pentru fotoliul de primar, la alegerile din 2016, în toate localitățile.

[slideshow_deploy id=’13837′]



« (Știre anterioară)