Primul loc de joacă pentru copiii din Aninoasa

aninoasa4Dincolo de investițiile semnificative care s-au făcut în acest an în infrastructura rutieră a orașului Aninoasa, primarul Nicolae Dunca a găsit resursele financire necesare și pentru demararea altor categorii de investiții așteptate de ani buni de aninoseni.

aninoasa5Una dintre acestea este cea care vizează amenajarea unui modern loc de joacă pentru copiii care locuiesc în zona centrală a orașului. Peste doar câteva zile, lucrările vor fi încheiate, iar în zona Casei de cultură va fi funcționa primul loc de joacă la standarde europene construit pentru copiii din acest oraș. ”Vor mai urma desigur și altele de acest fel, pentru că lucrurile trebuie să schimbe în bine, pentru toți cetățenii Aninoasei”, spune Nicolae Dunca.

aninoasa3Acesta explică faptul că, tot în zna Casei de cultură, într-un fost punct termic dezafectat, urmează să fie amenajată, în cursul anului viitor, o sală de sport dotată cu echipamente și instalații pentru fitness, precum și o sală de jocuri (table, șah, cărți, rummy etc.) pentru pensionari.

[slideshow_deploy id=’17454′]