CÂND SE REIA FURNIZAREA AGENTULUI TERMIC LA PETROȘANI ?

Insistențele primarului municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob Ridzi pe lângă conducerea Complexului Energetic Hunedoara, Prefectură și Ministerul Energiei au dat, în cele din urmă, rezultate. Astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, primarul municipiului Petroșani a anunțat că CEH este pregătit să livreze agentul termic pentru consumatorii din Valea Jiului cel mai probabil începând cu data de 26 octombrie sau, în măsura în care condițiile meteo vor impune acest lucru, chiar mai repede.

tiberiu-iacob-ridzi-la-primarie

„Aseară am avut o ultimă discuţie la telefon cu domnul director general al al CEH, Emil Floruţ. În urma discuţiilor, pe care le-am mai avut şi săptămâna trecută la Prefectură şi luni cu domnul Prefect, cu domnul Floruţ, cu cei de la Consiliul Judeţean, au fost făcute tot felul de analize în legătură cu furnizarea agentului termic în Valea Jiului. Aseară am avut confirmarea definitivă că, începând cu data de 26 octombrie se reia furnizarea agentului termic în municipiul Petroşani şi în Valea Jiului. Sunt pe finalizare cu programul de reparaţii şi intervenţii pe care l-au avut, inclusiv finalizarea lucrării la instalaţia de desulfurare la Termocentrala Paroşeni. Dacă vor fi temperaturi extrem de scăzute pentru această perioadă, reluarea furnizării agentului termic şi a apei calde se poate face începând de luni”, a declarat Tiberiu Iacob – Ridzi.

Acesta a mai precizat că a primit asigurări ferme din partea conducerii CEH că pe perioada de iarnă nu vor exista probleme în funcționarea agentului termic pentru abonații casnici și industriali, precum și pentru instituțiile publice de pe raza Petroșaniului. Mai mult, în ceea ce privește rețelele secundare de distribuție a agentului termic în municipiul Petroșani, primarul spune că acestea sunt reabilitate în proporție de 75%, astfel încât nu sunt motive de îngrijorare legate de furnizarea la parametri optimi a agentului termic în municipiul Peroșani.

[slideshow_deploy id=’22083′]