CRISTIAN RESMERIȚĂ: “PROMISIUNILE PE CARE LE-AM FĂCUT ÎNCEP SĂ SE MATERIALIZEZE”

Deputatul Cristian Resmeriță a ținut să informeze locuitorii Văii Jiului și în special cei ai municipiului Lupeni că promisiunile lui încep să prindă contur. Are numeroase vești bune pentru lupeneni, cum ar fi asfaltarea străzilor și  introducerea gazului metan la cei care nu beneficiază încă de acest serviciu.

resmerita.cristian

A început procesul de asfaltare a străzilor din Lupeni, după ce deputatul Cristian Resmeriță a primit mai multe plângeri legate de acest aspect la biroul său parlamentar.

 „A început o nouă etapă de asfaltare în municipiul Lupeni. Se reabilitează zona spitalului Lupeni, pentru că am primit la biroul parlamentar foarte multe plângeri din partea  la bolnavilor și de la Serviciul de Ambulanță de la Deva și Lupeni. Drumul va fi asfaltat în totalitate. De asemenea toate trotuarele din Lupeni vor fi reabilitate în totalitate acolo unde este nevoie, pentru că nu vreau să risipim banii. Am luat decizia împreună cu primăria să asfaltăm toate trotuarele de pe bulevard, vor fi ridicate și canalele, pentru a se putea circula fără nicio problemă. În această perioadă se va asfalta și intrarea și ieșirea din Lupeni.

În a-III-a etapă, vor fi asfaltate străzile din zona Viitorului, Bucura, Parângului și Bărbăteni. În momentul de față sunt resursele financiare pentru a face acest lucru, procedurile de achiziție sunt anevoioase, însă cei de acolo doresc să respecte legea pentru a nu exista discuții.” a declarat deputatul Cristian Resmeriță.

 Totodată, lupenenii care nu au încă gaz metan, vor fi branșați înainte de venirea zăpezii.

 “Introducerea gazului metan se finalizează în această perioadă. Se va introduce gazul și în ultimele blocuri. Dacă cei de la E.ON le fac contractele într-o săptămînă, maxim două, oamenii vor fi branșați.” a mai spus Cristian Resmeriță.

 Și cartierul Ștefan va intra într-o reabilitare completă.

 “Cartierul Ștefan va intra într-o reabilitare completă. A fost semnat contractul prin care zidul de sprijin care limitează accesul în cartier, se va reabilita. Asta înseamnă că se va dărâma complet și se va face unul la câțiva metri în lateral, pentru a avea două benzi la urcare și coborâre.a adăugat deputatul

 Planurile au fost făcute, contractele au fost semnate, resurse financiare există, însă un singurul lucru a fost omis…venirea iernii. Deși administrația locală și deputatul Cristian Resmeriță grăbesc procesul de reabilitare al municipiului, vremea nefavorabilă va face ca aceste lucruri să înceapă abia anul viitor.

[slideshow_deploy id=’17450′]