Au jucat ca într-un campionat cu miză puternică, dar cei de la “Acvila” au luat caimacul!

S-au bătut ca la Rovine şi fiecare a vrut să demonstreze că este cel mai bun. Vorbim despre participanţii la campionatul de fotbal organizat de consilierul local Lavinia Grigoriu – preşedinta tinerilor social democraţi din Petroşani şi de primarul Tiberiu Iacob – Ridzi , care s-a desfăşurat pe Stadionul Jiul din Petroşani.

campionat_final3

 

În cele din urmă s-au impus cei de la “Acvila”, în timp ce  Locul 2 a fost ocupat de echipa EM Livezeni. Cei mai fericiţi sunt, cu siguranţă, cei de la Apa Serv SA, care au urcat pe cea de a treia poziţie, ocupând un loc pe podium pentru prima dată de când participa la acest concurs. Golgheterul campionatului a fost declarat Kanduth Cosmin, Cel mai bun fotbalist – Gheorghiescu Gheorghe, iar Cel mai bun portar – Bobu Romulus. De asemenea, au primit Diplome de mulțumire : Arbitrii Spafiu Mihai, Kremer Bogdan, Kuszai Cristian, reprezentanţii PSD care s-au implicat în organizarea competiţiei, respectiv Nicolae Florin, Codreanu Iulian, Mariana Popa, Gaman Arthur, Pascu Viorel, Postolache Costel, Rus Ioan şi, bineinţeles Primarul municipiului Petroşani Tiberiu Iacob Ridzi.

campionat_final

De precizat că această competiţie a fost demarată în urmă cu 8 ani de Lavinia Grigoriu şi în timp a căpătat nu doar experienţă, ci şi consistenţă.

campionat_final1

Anul acesta, președintei tinerilor social democrați i s-a alăturat în organizarea evenimentului și primarul Tiberiu Iacob Ridzi. La linia de start s-au “aliniat” echipe ale TSD Petroșani; UNPR Petroșani, ACVILA – echipă cunoscută ca fiind a polițiștilor, Mina Livezeni, Mina Lonea, SIMAUSROM, Echipa VULCAN – cunoscută ca fiind echipa fostului consilier local PRM Dorel Șchiopu, echipa APA SERV Petroșani.

12166177_979571558773697_1359504896_n

 

 

[slideshow_deploy id=’20328′]



(Următoarea știre) »