„Războiul Facebook” dezbină UNPR Petroşani!

O postare „nevinovată” de pe Facebook ascute lupta politică în interiorul UNPR. Practic, un fost consilier local din Petroşani cere sancţionarea unui actual ales local şi asta după ce consilerul în funcţie a „îndrăznit” să-l ridiculizeze pe Liviu Dragnea!

ciuica

„Războiul” a fost declanşat de Daniel Stepan, fost consilier local la Petroşani, actualmente consilier în Ministerul Muncii, care cere sancţionarea politică a  colegului său de coaliţie, Petrișor Ciuică. Totul a  pornit de la unele postări ale lui Ciuică de pe pagina sa de Facebook, în care ridiculiza calitatea de unic candidat a liderului PSD Liviu Dragenea. „Dată fiind lipsa clară de judecată a alesului nostru, care nici prin eforturi supraomenești nu-și aduce aminte pe cine reprezintă în autoritatea administrației publice cu caracter deliberativ a municipiul Petroșani și nici din ce alianță politică mai face parte, considerăm că orice poziție al lui este nulă. Din aceste considerente sunt nevoit să-l înștiințez pe alesul poporului, că în urma fuziunii prin absorbție a PP-DD de către UNPR, fuziune motivată prin compatibilitatea programelor politice, a devenit membru UNPR și implicit membru al alianței politice PSD – UNPR. Sunt convins că președintele UNPR Petroșani, Florin Tiberiu Iacob-Ridzi va găsi măsura potrivită de sancționare pe linie politică a consilierului Ciuică Petrișor, ba chiar va avea puterea pentru a-l convinge să-și facă un mea culpa în piața publică”, scrie Stepan.

ciuica2

Toate bune şi frumoase, numai că Daniel Stepan a greşit “adresantul”. Chemat să restabilească “ordinea şi disciplina politică”, primarul Tiberiu Iacob – Ridzi a pasat problema direct în ograda preşedintelui UNPR Hunedoara. “Am văzut despre ce este vorba şi chiar am luat legătura cu preşedintele UNPR Hunedoara, Haralambie Vochiţoiu, pentru că pentru persoanele care au diverse funcţii în administraţia publică, se acţionează în Biroul Politic Judeţean”, a declarat Tiberiu Iacob – Ridzi.

 

[slideshow_deploy id=’13836′]