Cine conduce UNPR Hunedoara? Site-ul partidului nu l-a înscăunat pe Vochiţoiu!

De la atâta interimat – în condiţiile în care nu au fost încă organizate alegeri pentru funcţia de preşedinte al Filialei Hunedoara – pagina oficială de Internet a Uniunii Naţionale pentru Progresul României dă rateuri. De fapt, sperăm că este doar o eroare de comunicare şi nu că persoanei care actualizează informaţiile de pe site nu îi pasă nici cât negru sub unghie de senatorul Haralambie Vochiţoiu.

unpr

Potrivit site-ului oficial al UNPR, Filiala Judeţeană Hunedoara este condusă tot de consilierul judeţean Mihail Rudeanu, fost preşedinte (PSD) al Consiliului Judetean Hunedoara înainte de „era Moloţ”. Senatorul Haralambie Vochiţoiu nici măcar nu există în informaţiile furnizate publicului şi, de ce nu, electoratului pe pagina oficială a partidului condus de generalul Oprea.

unpr1

Situaţia, chiar dacă pare un mizilic, este destul de gravă, pentru că schimbările la vîrful UNPR Hunedoara nu s-au făcut de ieri – de azi, ci de prin iunie 2014, când senatorul Haralambie Vochiţoiu a fost numit preşedinte interimar al UNPR Hunedoara, partid în care s-a înscris la începutul anului. Reprezentanţii UNPR au anunţat la acea vreme  că Vochiţoiu va ocupa această funcţie până la alegerea preşedintelui organizaţiei în Conferinţa Judeţeană a UNPR Hunedoara, lucru care încă nu s-a întâmplat.  Au fost surse care au vorbit despre faptul că fostului preşedinte al UNPR Hunedoara, Mihail Rudeanu, i se trage de la o şedinţă de Consiliu Judeţean în care a fost schimbat din funcţie vicepreşedintele PSD Ioan Rus cu Dorin Gligor – PDL. Atitudinea consilierilor judeţeni ai UNPR nu a  fost pe placul conducerii centrale a partidului, care a acţionat după numai o zi. Practic, îninte de şedinţă, PSD şi  UNPR au stabilit ca toţi consilierii celor două formaţiuni politice să iasă din sală în semn de protest faţă de schimbarea vicepreşedintelui Ioan Rus, dar, cu toate insistenţele lui Rudeanu, cei trei consilieri UNPR au rămas la şedinţă şi, mai mult, chiar şi Mihail Rudeanu s-a întors în momentul în care a fost votat noul vicepreşedinte al CJ Hunedoara.  O “indisciplină” care l-a costat funcţia politică.

[slideshow_deploy id=’19869′]