Andrei Gerea despre CEH “Suntem pe calea cea bună”

Ministrul Energiei, Andrei Gerea, susţine că nu există niciun motiv de îngrijorare în Valea Jiului. Acesta dă asigurări că activitatea minieră va continua şi după anul 2018 pentru că acum se lucrează la transformarea ajutorului de stat în ajutor de restructurare.

pizap.com14461041971861

“La nivelul CEH s-au înregistrat progrese palpabile, ne ţinem de plan, în perioada imediat următoare vor mai fi şi alte măsuri pozitive, deci nu înţeleg de ce se doreşte destabilizarea CEH şi ruperea unui echilibru fragil într-un moment în care suntem pe calea cea bună. Să înţelegem că există supărarea ca în urma prezentării planului la Bruxelles vom transmite notificarea pentru transformarea ajutorului de stat în ajutor de restructurare şi care va duce la continuarea activitaţii”, a declarat ministrul Energiei, Andrei Gerea

Minsitrul vede stabilitate în condiţiile în care datoriile Complexului Energetic Hunedoara cresc galopant. Acestea au ajuns la fabuloasa sumă de 900 de milioane de lei, iar tocmai astăzi la Tribunalul Hunedoara se judecă cererile de intrare în insolvenţă a societăţii.

[slideshow_deploy id=’24093′]