HUNEDORENII MERG CU SPERANȚE ȘI ÎNCREDERE LA CONGRESUL PRM

O delegație a membrilor PRM de la mai multe organizații politice din județ vor reprezenta Hunedoara la Congresul PRM din 30 octombrie 2015 de la București. În cadrul acestui eveniment politic major, membri PRM trebuie să-și aleagă un nou lider de partid, după ce președintele Corneliu Vadim Tudor – fondatorul acestei formațiuni politice – a încetat din viață.

lideri-prm

Delegații PM au până la aces moment de ales între Vasile Popa , Emil Streinu, Sfintes Buga și George Tincu, dar lista pretendenților mai poate fi completată și în cadrul lucrărilor Congresului.

Dincolo de acest imporant aspect organizatoric, lideul PRM Hunedoara, Emanoel nronache este de părere că în cadrul acestui Congres politic, activul P.R.M. trebuie să se identifice în mod clar cu așteptările și speranțele romnilor, dezamăgiți de marile partide de pe scena politică romnească. ”Datoria noastră este aceea de a găsi i sa se prezinte in fata electoratului in anul electoral 2016 ca o oferta atractiva atat prin calitatea candidatilor pe care partidul ii  va propune la alegerile locatât oamenii, dar mai ales acel program politic electoral prin care să tragem un semnal serios de alarmă cu privire la accentuarea gravă a sărăcirii unei mari părți din populatia omâniei, dar și asupa feomentului extrem de grav generat de părăsirea masive de către tineri a țării în căutarea locurilor de muncă”, explică președintele PRM Hunedoara, Emanoel Andronache.

Astfel, liderul PRM Hunedoara este convins că în cadrul Congresului PRM se vor aproba atât un nou program politic adaptat momentului politic pe care îl parcurge România, dar vor fi luate și pozitii clare împotriva imigratiei masive arabe, precum și soluțiile P.R.M. în domeniul economic, educational , de sănatate și protecție socială.

După acest Congres, liderul P.R.M. Hunedoara Emanoel Andronache  promite să facă public și numele unor candidați de primar cu care P.R.M.-ul va intra în lupta pentru alegerile localele din iunie 2016.

[slideshow_deploy id=’24093′]