Trei studenţi din Petroşani, prinşi în incendiul din clubul bucureştean. Un băiat în stare foarte gravă

Un tânăr de 21 de ani, din Petroşani, student la ASE în Bucureşti,s e află internat în stare foarte gravă la Spitalul Floreasca din Capitală.

646x404

Băiatul, Radu Sienerth, se afla, vineri seara, în Clubul Colectiv împreună cu alţi doi prieteni, de asemenea studenţi la Bucureşti, când a  izbucnit incendiul. Doi dintre ei, aflaţi chiar lângă uşa de acces, au reuşit să iasă de rugenţă din încăperea cuprinsă de fum şi flăcări, însă al treilea a fost trântit la pământ şi suprins de flăcările ucigaşe. A ajuns la Spitalul Floreasca, însă este în stare gravă, iar medicii au precizat apropiaţilor lui că are inclusiv arsuri ale căilor respiratorii. Pentru el şi pentru restul victimelor care au nevoie de transfuzii de sânge cadrele medicale fac apel la toţi cei care pto şi doresc să doneze sânge, aşa încât să se încerce pe cât posibil limitarea numărului de victime.

Un incendiu puternic izbucnit vineri seară, în Clubul Colectiv din Bucureşti, în timpul unui concert, s-a soldat cu moartea a 27 de persoane şi rănirea altor aproape 200. Victimele au fost transportate la mai multe spitale din Capitală, 146 fiind în continuare internate, dintre care nouă în stare foarte gravă la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti şi 14 la terapie intensivă la Floreasca. Parchetul Tribunalului Bucureşti anchetează cauzele incendiului, urmând să facă cercetări pentru ucidere din culpă şi apoi să stabilească cine ar fi vinovaţii pentru această tragedie.

UPDATE: Operat de urgenţă
Tânărul de 21 de ani din Petroşani ars în clubul din Bucureşti este în stare extrem de gravă şi medicii încearcă să facă minuni pentru a-l menţine în viaţă. În urmă cu câteva minute,a  fost dus de urgenţă în sala de operaţie

[slideshow_deploy id=’22083′]