TINERII DIN VALEA JIULUI IES ȘI EI ASTĂZI ÎN STRADĂ

Impresionați de protestele care s-au declanșat ieri la București și în marile orașe ale țării, tinerii din Valea Jiului anunță și ei declanșarea unor mișcări de protest.

mars-petrosani

Pe rețelele de socializare au fost create pagini speciale prin intermediul cărora tinerii se mobilizează și anunță că miercuri, 4 noiembrie, de la ora 18,00 se vor întâlni în stradă pentru a da un semnal societății.

”Salut ‪#‎GeneratiaTanara‬ ! Ma bucur că știm să fim ÎMPREUNĂ ! CĂ NE UNIM ÎN CELE MAI GRELE MOMENTE ! ‪București a dat startul. E timpul ca noi să îi susținem. E timpul ca Generatia Tânără să demonstreze de ce este în stare. Ne-am săturat ca părinții să ne plece în altă țară !!!!! Ne-am săturat ca studenții să fie cazați în cele mai mizerabile cămine ! Ne-am saturat ca tu, nesimțitule să ne furi an de an ! Ne-am săturat ca oamenii să moară din cauza voastră !!!!!!! Asasinilor !!!!! Ne-am săturat să fim mințiti !!!!!!!!!! Ne-am săturat ca tu să apari în fața noastră și sa ne spui că o să fie bine ! Ne ajunge. Sunteți niște comuniști. O caracatiță GIGANT CARE A CUPRINS TOATA ȚARA! Ne vrem țara pentru care părinții și bunicii noștri au luptat ! Totul a început în urma unui cumplit accident. Dar, vă promitem… nu o să rămână așa! Generația nostră e pregatită să vă înfrunte. ” Acestea sunt cuvintele prin care justifică tinerii chemarea oamenilor în stradă și în Valea Jiului. Peste 300 de oameni au subscris deja acestei mișcări și au anunțat că vor participa la mitig.

Mișcarea de protest este anunțată pentru 4 noiembrie 2015, ora 18,00 locația urmând a fi anunțată în cursul acestei zile, pe pagina dedicată de pe facebook.

[slideshow_deploy id=’22083′]