Pronunţare amânată. Încă o săptămână de tensiune pentru administratorul public de la Petroşani

În data de 12 noiembrie, administratorul public al municipiului Petroşani, Marian Popescu, va afla dacă va returna sau nu administraţiei locale suma de 50.000 de lei.

Untitled

Curtea de Apel Alba Iulia a analizat  recursul formulat de Marian Popescu împotriva sentinţei prin care a fost obligat să restituie peste 50.000 de lei municipalităţii din Petroşani şi a amânat pronunţarea pentru data de 12 noiembrie. “Amânat pronunţarea la 12.11.2015”, se arată în minuta deciziei luate, joi, de judecătorul de caz.

Suma de 50.000 de lei a fost calculată drept prejudiciu de inspectorii Curţii de Conturi, care au stabilit, în urma unei verificări, că administraţia i-a acordat un spor de vechime la care nu ar fi avut dreptul. Pe fond, procesul intentat chiar de acesta s-a desfăşurat la Tribunalul Hunedoara. Reprezentantul Primăriei Petroşani a contestat raportul inspectorilor Curţii de Conturi şi a arătat că doar primarul şi viceprimarul nu pot beneficia de sporul de vechime, însă Marian popescu nu a  avut câştig de cauză la prima instanţă, aşa că a formulat contestaţie, care se judecă la Curtea de Apel Alba Iulia.

[slideshow_deploy id=’13836′]