Idei îndrăzneţe de la tineri ambiţioşi

 

Candidaţii pentru un post de consilieri în cadrul Consiliului Consultativ al Tinerilor din Petroşani vin cu idei îndrăzneţe pentru revigorarea comunităţii. Elevii claselor a X-a se gândesc atât la cei de vârsta lor cât şi la generaţiile mai înaintate, astfel au fost gândite proiecte pentru toate vârstele.

12107999_889033437871065_6865038287067818411_n

“Programul meu electoral consta in renovarea spitalului! Chiar as vrea ca spitalul nostru sa fie unul modern! Solutia mea pentru aceasta renovare, este indrumarea persoanelor cu venit sa doneze acei 2% din impozit, spitalului! Noi, tinerii nu suntem capabili sa schimbam mai nimic in orasul nostru, fara ajutorul adultilor! Este important ca ideile sa vina din partea NOASTRA,  spune un tânăr candidat la postul de consilier în cadrul Consiliului Consultativ al Tinerilor din Petroşani.

O altă tânără îşi doreşte un mini Disneyland şi un teatru de vară.

Maşinile sunt o altă pasiune a tinerilor, iar un elev al Colegiului tehnic Dimitrie Leonida din Petroşani vine cu o propunere inedită.

“Eu aş dori să organizez un club de tunning auto în care am putea face schimb de experienţe între şoferi concursuri cu premii. Oraşul Petroşani ar putea deveni mai cunoscut prin acest proiect. Am putea promova talentele, pasiunile şoferilor şi elevilor”, spune  Tiberiu Tima, elev la Colegiul Tehnic „Dimitrie Leonida” Petroşani.

Consiliul Consultativ al Tinerilor va lua ființă pe 17 noiembrie.

[slideshow_deploy id=’19658′]