MICI (DAR IMPORTANTE) SCHIMBĂRI ÎN PROIECTELE MEDICALE ȘI EDILITARE LA SPITALUL MUNICIPAL VULCAN

Ultimele săptămâni de activitate administrativă la Spitalul Municipial Vulcan, s-au concretizat în câteva proiecte finalizate, altele în curs de derulare și altele care vor fi demarate în perioada imediat următoare. Managerul acestuia- dr. Cătălin Popa și echipa sa urmăresc să respecte obiectivele cuprinse în agenda acestui an.

SPITAL-PARCARE

Aleea din spatele spitalului arată astăzi altfel. Lucrările realizate de Primărie pentru modernizarea acestui teren s-au încheiat la niveul primei etape de reamenajare. Față de felul în care arăta acest spațiu în urmă cu mai puțin de 2 luni și astăzi, diferența este foarte mare. Deocamdată au fost efectuate lucrările de ameliorare a terenului, au fost instalate corpuri de iluminat și s-a creat o împrejmuire cochetă care desparte spitalul de Colegiul Tehnic Mihai Viteazul. Urmează ca pe alee să fie amplasate bănci și bineînțeles să fie realizate aranjamente florale decorative.

Dacă aveți drum pe la policlinică ( ambulatoriu) cu mașina, aveți și loc pentru parcare. În partea dreaptă a drumului, până la intrarea în curtea spitalului a fost amenajat spațiul pentru mașini, ceea ce permite un flux de autoturisme mult mai ușor în această zonă.

În cadrul policlinicii a fost reamenajat serviciul de sterilizare, conform ultimelor norme sanitare reglementate la nivel național. Întregul instrumentar medical este preluat prin ghișeul de primire truse medicale nesterile, sterilizat în incinta special amenajată și redistribuit prin ghișeul de  primire truse sterile.

Pentru secția de Fizio-terapie urmează să fie achiziționat un aparat destinat recuperării pacienților cu boli circulatorii cronice. Aparatul denumit Shock Wave va putea reda mobilitatea normală articulațiilor bolnave de afecțiuni grave circulatorii, într-un timp destul de scurt și fără efecte secundare.

[slideshow_deploy id=’17448′]