Vochiţoiu nu a mai fost la a doua rundă de negocieri dintre UNPR şi Klaus Iohannis

La cea de-a  doua rundă de negocieri dintre UNPR şi şeful statului, Klaus Iohannis, senatorul Haralambie Vochiţoiu, care este şi vicelider al Grupului Parlamentar PSD din Senat, nu a mai fost prezent.

negocieri

„Constanta” de la negocieri s-a numit, de fapt, doar preşedintele partidului, Gabriel Oprea. „Toată garnitura a fost înlocuită pentru a da ocazia mai multor colegi să participe la această întâlnire de la cel mai înalt nivel”, a precizat senatorul UNPR Haralambie Vochiţoiu, motivându-şi astfel lipsa de la discuţiile de marţi cu şeful statului. Reprezentanţii UNPR au început consultările cu preşedintele Klaus Iohannis la 11.37. De această dată, delegația UNPR a fost formată din Gabriel Oprea, președintele formațiunii, Neculai Onțanu, Valeriu Steriu și Laurențiu Chirvăsuță.

Vochiţoiu a făcut parte din prima echipă UNPR care a fost la consultări în vederea desemnării viitorului premier, în data de 6 noiembrie. Discuţiile au durat, potrivit senatorului hunedorean, fix 15 minute, pe care acestea le-a descris ca fiind “minute lungi”. Vochiţoiu susţine că întâlnirea a fost suficientă în condiţiile în care au venit cu o propunere care ar fi fost în concordanţă cu dorinţele Preşedintelui. “A fost o discuţie de principiu, nu cu subiect şi predicat”, a precizat preşedintele UNPR Hunedoara, referindu-se la faptul că în cadrul discuţiilor nu s-au avansat nume de persoane.

[slideshow_deploy id=’13837′]