Asociere pentru şoseaua de centură

Primăria municipiului Petroşani s-a asociat cu Consiliul Judeţean Hunedoara pentru modernizarea şoselei de centură. Dacă vremea va permite, lucrările vor începe anul acesta pentru prima porţiune a carosabilului.

1019

“Vrem să alocăm bani pentru reparaţia centurii şi suntem într-un demers cu cei de la Consiliul Judeţean să ne asociem pentru a putea să reparăm cu covor asfaltic porţiunea de centură cuprinsă între staţia de benzină OMV şi intersecţia unde este avionul. Asta vrem să facem anul acesta dacă reuşim şi timpul ne permite, dacă nu anul viitor”,  a declarat Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroşani.

Ministerul Transporturilor a pasat responsabilitatea drumului în grija autorităţilor publice.

“Ministerul Transporturilor poate interveni însă răspunsurile pe care le-am primit de la CNADNR au fost negative, ei nu au fonduri pentru a reabilita centura. Aici este o problemă legislativă, centurile care sunt pe raza municipiilor nu mi sunt finanţate de CNADNR. Ne lasă totul în sarcina noastră, dar am găsit soluţii prin această asociere cu Consiliul Judeţean, anul acesta dacă vremea ne permite vom interveni, dacă nu, anul viitor să facem această porţiune şi în 2017 să finalizăm porţiunea cuprinsă între intersecţia de la giratoriul unde este avionul până la intersecţia cu biserica catolică”,  a mai spus sursa citată.

Nu mai puţin de un milion de lei ar fi contribuţia fiecărui asociat pentru modernizarea şoselei de centură.

[slideshow_deploy id=’17636′]

 



(Următoarea știre) »