Cer angajări în minerit şi echipamente de lucru

Cer angajări în minerit. Reprezentanţii Sindicatului Muntele solicită angajarea de persoane în sectorul direct productiv, dar şi dirijarea fondurilor disponibile pentru achiziţia de materiale pentru subteran. Lipsa cărbunelui este datorată şi de numărul mic de mineri, dar şi de lipsa echipamentelor miniere.

bebe-640x330

“O altă problemă pentru care noi insistăm de foarte mult timp este aceea a angajărilor de personal pentru că pe lângă lipsa materialelor şi a pieselor de schimb din unităţile miniere lipsa personalului în activitatea direct productivă şi cea de transport este una care strigă de foarte mult timp, dar nu am reuşit până în acets moment să convingem administraţia ca aceste angajări trebuiau făcute cu mult timp în urmă. Un alt aspect pe care trebuie să îl avem în vedere este dirijarea tuturor resurselor financiare ale societăţii către asigurarea materialelor şi a pieselor de schimb în unităţile miniere”,  a declarat Petre Nica, preşedintele Sindicatului Muntele.

Unităţile miniere din cadrul Complexului Energetic Hunedoara au nevoie de personal. Cel puţin 500 de angajări ar trebui să se facă la unităţile miniere pentru a ajunge la numărul minim de mineri de care ar fi nevoie.

[slideshow_deploy id=’13835′]