Ziua a doua de alegeri de la Universitatea Petroşani s-a finalizat fără emoţii

După ce au alergat singuri, au câştigat, aşa cum era de aşteptat până la urmă. Fără nicio surpriză,  candidaţii care au intrat marţi în cursă pentru alegerile la departamentele Facultăţilor de la Universitatea Petroşani au fost aleşi.

pizap.com14477732734131

Astfel, la Departamentul de Departamentul de Inginerie Mecanică, Industrială și Transporturi din cadrul Facultatăţii de Inginerie Mecanică şi Electrică candidat a fost prof. univ. dr. Radu Sorin Mihai. La aceeaşi facultate, dar la  Departamentul Automatică, Calculatoare, Inginerie Electrică și Energetică – a candidat conf. dr. Corneliu Mândrescu. La Facultatea de Mine – Departamentul Management, Ingineria Mediului și Geologie a fost ales  prof. dr. Eduard Edelhauser, în timp ce la Departamentul de Matematică – Informatică din cadrul Facultăţii de Ştiinţe, a candidat doar prof. dr. Wilhelm W. Kecs. Şi, aşa cum spuneam, toţi candidaţii au fost confirmaţi în funcţiiel de directori.

Reamintim că şi luni au avut loc alegeri la Facultatea de Ştiinţe, la Departamentul de Ştiinţe Socio – Umane şi la Departamentul de Ştiinţe Economice. La Departamentul de Ştiinţe Socio – Umane au fost doi candidaţi, respectiv conf. dr. Vasile Ciocodeică şi lector dr. Felicia Andrioni, care a fost desemnată câştigătoare. La cel de-al doilea departament unde au fost luni alegeri, respectiv cel de Ştiinţe Economice, a fost un singur candidat, conf. dr. Imola Drigă, care a şi câştigat. La Facultatea de Mine, alegeri au avut loc la Departamentul de Inginerie Minieră, Topografie şi Construcţii, unde au candidat conf. dr. Tudor Goldan – desemnat câştigător, şi conf. dr. Gabriel Băbuţ.

Rezultatele alegerilor de la departamentele care funcţionează în cadrul Universităţii Petroşani se trimis către Consiliului instituţiei de învăţământ superior, în vederea validării lor, iar des ăptămâna viitoare directorii aleşi îşi vor intra în atribuţii.

[slideshow_deploy id=’17454′]