Cabanierii din Straja, puşi la plată retroactiv

Din peste 200 de cabane din Straja, jumătate nu respectă normele de construcţie, dar acest aspect va fi rezolvat cât de curând şi asta pentru că cei de la Primăria municipiului Lupeni îi vor oblige pe toţi cabanierii să intre în legalitate.  Cei 102 proprietari de cabane din staţiune au depăşit cu puţin sau cu foarte mult suprafaţa totală de teren care le-a fost concesionată. Pe alocuri sunt depăşiri de ordinul sutelor de metri pătraţi, iar nimeni nu a luat nicio măsură.

straja-660x330

“De la 1 ianuarie vor intra în legalitate şi vor fi puşi la plată, vor plăti şi din urmă”, susţine primarul municipiului Lupeni, Cornel Resmeriţă.

Reprezentanţii primăriei Lupeni au luat la pas cu ruleta toate cabanele din Straja.

“Din analiza contractelor de concesiune a reieşit suprafaţa de teren concesionată de fiecare persoană în parte. Prin compararea suprafeţelor de teren ocupate de construcţii şi din cele de concesiune reiese faptul că unele suprafeţe de teren ocupate de construcţii, sunt mai mici decât cele din contractul de concesiune, iar altele depăşesc suprafaţa din contractul de concesiune”, se arată în raportul comisiei de analiză a concesiunilor din Straja.

[slideshow_deploy id=’22083′]