1 Decembrie, pe ploaie torenţială, la Vulcan

Defilare, la Vulcan cu ocazia Zilei Naţionale a României. La fel ca în fiecare an, edilii din Vulcan au început manifestările dedicate Zilei Naţionale cu defilarea cadrelor militare, care a avut loc pe Bulevardul Mihai Viteazu din localitate. Gheorghe Ile, primaurl municipiului Vulcan a ţinut să le transmită câteva cuvinte vulcănenilor, dar totodată acesta le-a recitat şi o poezie.

image-30413

“Suntem astăzi toţi împreună, în parcul teodora Lucaciu, lângă statuia eroului necunoscut, aici, unde de fiecare dată cu prilejul anumitor sărbători ne întâlnim.De 1 decembrie venim să ne bucurăm cu toţii de Ziua României, de ziua noastră a tuturor. Le mulţumesc elevilor de la Liceul Miliar din Alba Iulia care au venit alături de noi. Ne-am adunat să le mulţumim înaintaşilor noştri pentru ce au făcut pentru noi. Mai avem un singur veteran de război la Vulcan, datorită lor noi suntem liberi”, a spus Gheorghe Ile, primarul municipiului Vulcan.

image-30408

La Vulcan, manifestările au continuat cu momente artistice pregătite de copiii de la unităţile de învăţământ din localitate. Apoi, toţi participanţii la manifestări au servit fasolea cu cârnaţi şi au băut câte o cană de ceai cald.

image-30416

[slideshow_deploy id=’17448′]