Bagă lămâile la congelator şi viaţa ţi se va schimba radical. „E mai puternic de 10.000 de ori decât chimioterapia”

Lămâile băgate la congelator fac mai multe minuni decât te-ai fi aşteptat! Proprietăţile li se schimbă şi au un efect de 10.000 de ori mai eficient decât chimioterapia.

img (1)

Conform secretele.com, noile cercetări dau citricelor o altă importanţă în raport cu prevenirea cancerului de sân.
Tot mai mulţi oameni susţin că fructul trebuie folosit în întregime, nu pentru gust, dar pentru proprietăţile ce ajută vindecarea.

Potrivit studiilor, coaja lămâiei conţine de 5 până la 10 ori mai multe vitamine decât sucul în sine de la acelaşi fruct. Coaja ajută la eliminarea toxinelor din corp.

A fost demonstrat că lămâia are o eficienţă sporită şi reduce celulele canceroase prezente în organism. Medicii estimează că această metodă este de 10.000 de ori mai eficientă decât chimioterapia clasică. Efectul este mai intens atunci când acestui remediu i se adaugă bicarbonat de sodiu.

Tot ce trebuie să faci este să cumperi lămâi şi să le speli cât poţi de bine, după care să le pui la congelator. După ce le congelezi, dă-le pe răzătoare sau toacă-le mărunt fără să îndepărtezi coaja. După ce rezultatul se decongelează, pune lămâia cât mai des în alimentaţie. Merge presărată peste salate, îngheţată, supe, cereale, tăiţei şi sosuri de spaghete. Nu te aştepta ca totul să fie un chin! Lămâia adaugă un plus aromei mâncării în general.

Lămâile sunt benefice tratării asupra chisturilor, tumorilor şi paraziţilor interni. De asemenea, reglează tensiunea arterială, ajută vindecarea depresiei, combate stresul şi tulburările nervoase.

Unul dintre cei mai eficienţi producători de medicamente la nivel mondial a mărturisit că procesul de congelare a lămâilor poate activa proprietăţile citricelor de combatere a cancerului si a bolilor inflamatorii.

Mai bine de 20 de teste efectuate în laborator realizate încă din 1970 confirmă eficienţa acestui remediu.

[slideshow_deploy id=’20328′]
sursa:antenastars.ro