Politicienii se iau la „trântă” pe FACEBOOK

Fostul consilier local, Sorin Stănişel, l-a mustrat pe Adrian Zvâncă, pentru că acesta din urmă a criticat faptul că administraţia locală n-a fost preocupată de a asigura transportul turiştilor din Staţia CFR Petroşani până în Staţiunea Parâng. Stănişel i-a atras atenţia lui Adrian Zvâncă (n.r. consilier judeţean independent) pe un sait de socializare, că de licitaţiile pentru transportul în comun se ocupă exact Consiliul Judeţean Hunedoara din componenţa căruia face parte.

1471956_657663984256590_1680823384_n

 

„Am văzut la o televiziune locală o emisiune unde era invitat consilierul judeţean PNL (n.r. actualmente consilier independent) Adrian Zvâncă. Acesta acuza pe cei de la Primăria Petroşani de faptul că nu există un microbuz care să facă legătura între gara din Petroşani şi masivul Parâng. Făcând această afirmaţie, domnul consilier judeţean Zvâncă şi-a tras singur un cartuş în picior… De organizarea licitaţiilor pentru transportul local în judeţul Hunedoara se ocupă Consiliul Judeţean Hunedoara, adică tocmai instituţia din care face parte domnul Zvâncă şi unde putea să propună realizarea rutei respective de transport. Cu această ocazie, domnul Zvâncă, cel care a fost 4 ani consilier local şi aproape 4 ani consilier judeţean, a demonstrat că nu cunoaşte atribuţiile celor două instituţii din care a făcut şi face parte. Dacă peste toate astea mai punem şi faptul că domnul Zvâncă este consilierul judeţean cu cele mai multe absenţe de la şedinţele Consiliului Judeţean Hunedoara, ajungem la concluzia că dacă tăcea filozof rămânea”, a comentat Stănişel.

Adrian Zvâncă a avut dreptate când a spus că de traseul Petroşani- Staţiunea Parâng se ocupă municipalitatea, contrar a ceea ce crede Sorin Stănişel. Însă doar atât, pentru că atât pe timp de vară cât şi iarna există transport în comun asigurat pentru turiştii care ajung cu trenul şi vor să urce în Parâng.

Traseul Piaţa Victoriei – Telescaun- indicativ 3 a fost scos la licitaţie de către Primăria Petroşani în baza unei hotărâri privind stabilirea modalităţii de gestiune, respectiv Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Petroşani nr. 14/2015, chiar în primăvara acestui an. Microbuzele pleacă spre telescaun exact de lângă Staţia CFR Petroşani. „Există transport în comun în perioada de iarnă, vara nu ai cu cine face, nu sunt turişti. Vara avem autobuze care merg până la Jieţ şi dacă sunt solicitări merg până la telescaun. Este cursă care face acest traseu, iar iarna se asigură acest traseu şi turiştii pot urca liniştiţi. Începe campania electorală, nu?  Nu mi se par multe OK, dar noi am asigurat turiştilor şi telescaun şi transport în comun. Turiştii pot veni liniştiţi în Parâng, transportul în comun din Petroşani până în staţiune este asigurat”, a explicat, Marian Popescu, administratorul public al municipiului Petroşani.

 

[slideshow_deploy id=’20328′]

 



« (Știre anterioară)