A dispărut de acasă ! A vazut-o cineva ?

În data 02.12.2015, în jurul orei 12:00, Poliţia Municipiului Hunedoara a fost sesizată de un bărbat de 42 de ani, din municipiul Hunedoara, cu privire la faptul că fiica acestuia, BILIC BEATRICE ALINA (foto), în vârstă de 16 ani, elevă la o unitate de învăţământ din Hunedoara, nu s-a prezentat la cursuri în data de 02.12.2015 şi nici nu a revenit la domiciliu.

dsfsdg

Bărbatul a declarat că minora, înainte de a pleca voluntar de acasă,  a luat dintr-un dulap 300 de euro. Tatăl minorei le-a mai declarat  poliţiştilor că, în anul 2010, aceasta a mai fost plecată de la domiciliu, fiind găsită pe raza municipiului Hunedoara.

În momentul  plecării, minora purta un palton din stofă de culoare neagră, lung până la genunchi şi cizme din piele (tatăl minorei nu a putut furniza alte detalii cu privire la alte obiecte vestimentare pe care le purta fiica sa).

Semnalmente: 1,60 m înălțime,  păr negru şi lung, faţă rotundă, ochi căprui, poartă ochelari, având o greutate de aproximativ 65-70 kg.

În urma sesizării, poliţiştii au desfăşurat activităţi de căutate, minora fiind dată în urmărire naţională şi în consemn la frontieră.

Persoanele care pot furniza informaţii care să conducă la depistarea sa, sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau să sesizeze cea mai apropiată unitate de poliţie.

[slideshow_deploy id=’13837′]