Cum arată ornamentele de 100.000 de lei din municipiul Lupeni

Iluminatul ornamental de iarnă a fost pronit şi în municipiul Lupeni. Pentru împodobirea localităţii edilii lupeneni au alocat nu mai puţin de 100.000 de lei, însă ghirlandele care împodobesc localitatea sunt mai mult decât sărăcăcioase. Locuitorii municipiului Lupeni au ţinut să imortalizeze localitatea, denumind-o ironic Las Vegas sau Dubai.

lupeni1

În proiectul de hotărâre pentru alocarea sumei de 100.000 de lei pentru împodobirea localităţii edilii subliniau că vor fi iluminate festiv şi cartierele din Lupeni.

“Având în vedere apropierea sărbătorilor de iarnă, când, conform tradiţiei se obişnuieşte împodobirea localităţilor cu ghirlande şi figurine luminoase consider necesară aprobarea de către Consiliul Local al municipiului Lupeni a redistribuirii unor sume de bani de la obiective nerealizate astfel încât să putem achiziţiona noi instalaţii de iluminat ornamental. La analizarea acestei propuneri vă solicit să aveţi în vedere că împodobirea municipiului Lupeni presupune acoperirea a circa 4 km de bulevard cu 4 benzi dar este necesară şi împodobirea cartierelor municipale”, se arata în nota de fundamentare a proiectului de hotărâre.

lupeni3

lupeni2

 

 

[slideshow_deploy id=’17636′]

Monika BACIU

FOTO