Protest la înălţime în faţa Primăriei Petroşani

Protestatar de meserie, Viorel Popa, zis “Ureche”, s-a urcat din nou pe un stâlp din faţa Primăriei Municipiului Petroşani pentru a protesta  împotriva faptului că a rămas fără un ajutor financiar.

IMAG1713

De vină este legislaţia, dar şi faptul că, veniturile lui cumulate cu bursele copiilor, depăşesc plafonul stabilit de normele legale în vigoare, însă Viorel Popa a refuzat să coboare până când nu a venit la el să discute chiar primarul Tiberiu Iacob – Ridzi. “E supărat că nu are un loc de muncă şi e supărat că i s-a tăiat ceva din veniturile pe care le avea, pentru că are bursa copilului, cumulată cu alte venituri, dar asta este legea”, a explicat primarul Tiberiu Iacob – Ridzi. “Ureche” a lucrat o perioadă, ca şi muncitor necalificat, şi chiar i-a spus edilului că nu a avut nicio abatere disciplinară, nicio absenţă nemotivată, aşa că şi-a dori din nou să lucreze pentru a-şi putea creşte copiii. Protestul lui Viorel Popa s-a sfârşit după circa un sfert de oră direct în braţele poliţiştilor şi ale pompierilor, care au asigurat perimetrul. Oamenii legii l-au aşteptat pe Ureche în faţa biroului primarului şi l-au dus la spital pentru analize medicale de specialitate.

IMAG1711

IMAG1719

De precizat că nu este pentru prima dată când Viorel Popa, zis „Ureche”, protestează căţărat pe stâlp şi găseşte întotdeauna ceva de reclamat, mai ales după ce consumă şi nişte băuturi alcoolice. Protestele lui s-au finalizat mereu cu câte o sancţiune contravenţională.

Picture 083

Picture 084

Foto : Monika Baciu/Carmen Cosman – Preda

[slideshow_deploy id=’22083′]