Bun de plată. Casa de Pensii a câştigat pe fond procesul cu Complexul Energetic Hunedoara

Casa Judeeţană de Pensii Hunedoara a câştigat procesul cu reprezentanţii Complexului Energetic Hunedoara, care trebuie să plătească peste 120.000 de lei.
pizap.com14497491179691
 
Acțiunea a fost deschisă la Tribunalul Hunedoara de cei de la Casa de Pensii, după ce Complexul Energetic Hunedoara a acumulat restanţe la Fondul de asigurare pentru accidente de muncă și boli profesionale.
„Casa Județeană de Pensii a decontat pentru 60 de angajați ai CEH contravaloarea facturilor emise de Casa de Asigurări de Sănătate Hunedoara, reprezentând servicii de asistență medicală – cheltuieli de spitalizare, iar pentru alte două persoane a plătit indemnizații pentru incapacitate temporară de muncă, sume care se suportă în mod normal din Fondul de asigurare pentru accidente de muncă și boli profesionale, asta în condițiile în care la data realizării acestor decontări și plăți Complexul Energetic Hunedoara înregistra restanțe la plata contribuției de accidente de muncă și boli profesionale datorate conform legii”, spun reprezentanții Casei de Pensii Hunedoara.
De precizat că acţiunea în instanţă a celor de la Casa Judeţeană de Pensii a ventii ca urmare a unui control al Curţii de Conturi, care practic i-a obligat să acţioneze. Sentinţa nu este definitivă şi poate fi atacată la instanţa de apel.
[slideshow_deploy id=’22083′]