Tiberiu Iacob – Ridzi susţine că nu pleacă de la UNPR

„Nu plec nicăieri”! Acesta este mesajul primarului municipiului Petroşani, Tiberiu Iacob – Ridzi, despre care se spune că ar purta negocieri avansate cu PNL.

tibi1-640x330

Bursa zvonurilor politice dă ca aproape sigură trecerea primarului din Petroşani, Tiberiu Iacob – Ridzi, de la UNPR la PNL, partid cu care ar purta negocieri avansate şi nu de ieri – de azi, ci de o bună perioadă de timp. Bogdan Ţîmpău, preşedintele PNL Hunedoara, nici nu a  confirmat, dar nici nu a negat informaţia, declarând că: „Sunt unii oameni care ar avea oricând loc în interiorul PNL, dar nu sunt membri”.

Pe de altă parte, pe bursa zvonurilor politice se mai spune că plecarea din UNPR a primarului în exerciţiu al municipiului Petroşani ar fi agreată şi de preşedintele UNPR Hunedoara, senatorul Haralambie Vochiţoiu, pentru că astfel i s-ar deschide acestuia calea spre o nouă candidatură la fotoliul de primar. Vochiţoiu şi-a mai dorit să ajungă în fruntea administraţiei locale, însă fără succes, dar nu ar da niciodată cu piciorul unei noi candidaturi, spun aceelaşi surse. Lucrurile sunt lămurite, însă, de primarul Tiberiu Iacob – Ridzi, care spune că nu pleacă nicăieri, nici la PNL şi nici la alt partid. „Nu plec nicăieri. Rămân la UNPR. Sigur, voi candida la Primărie din partea acestui partid”, a declarat edilul din Petroşani.

[slideshow_deploy id=’13836′]