POLIȚIA LOCALĂ ȘI CEA MUNICIPALĂ DE LA VULCAN, O ECHIPĂ MIXTĂ EFICIENTĂ

Despre intervențiile realizate în echipa mixtă a polițiștilor locali și a celor municipali se vorbește destul de puțin, deși rezultatele muncii acestora în cazuri de infracțiuni diverse, sunt deosebite.

politia-locala-vulcan

O intervenție de succes s-a petrecut în urmă cu câteva zile, când echipa mixtă a reușit să intervină la timp pentru a salva fondurile din seiful Casei de Pariuri de pe Bulevardul Mihai Viteazul, prinzând în flagrant un tânăr de 26 de ani din Petroșani, care încerca din răsputeri să spargă seiful, pentru a sustrage sumele depuse acolo de salariații Casei de Pariuri. Deși sistemul de alarmă era activ, hoțul nu a renunțat la planul său. L-au oprit însă polițiștii care l-au imobilizat în câteva clipe și l-au dus la sediul poliției municipale pentru declarații și reținere în vederea stabilirii situației judiciare a acestuia.

Polițistii locali care au făcut parte din echipa de intervenție în acest caz : Ilie Matei și Florin Afumatu au fost secondați în timp foarte scurt de colegii lor aflați în patrulare: Cristian Nistor și Gyuri Fulop.

Pentru eficiența intervenției, echipa polițiștilor locali a primit mulțumiri și aprecieri scrise din partea comandantului Poliției Municipale, Toma Mihu.

[slideshow_deploy id=’19869′]