“Dosarul Moloţ”/  Rămân sub control judiciar

Tribunalul Hunedoara a respins cererile de revocare a măsurii controlului judiciar formulate de doi dintre oamenii de afaceri puşi sub urmărire penală în “Dosarul Moloţ”.

Mircea-Molot-la-Tribunalul-Alba-5

Vasile Axinte şi Milică Pup au cerut în instanţă revocarea măsurii controlului judiciar, însă nu au avut câştig de cauză. În cazul ambilor, magistraţii Tribunalului Hunedoara au respins cererile. Chiar şi aşa, fostul vicepreşedinte al CJ Hunedoara, Tiberiu Balint, îşi încearcă şi el norocul, termenul în dosarul său fiind stabilit pentru data de 4 ianuarie 2016.

Reamintim că fosta conducere a CJ Hunedoara, adică Mircea Ioan Moloț și Tiberiu Balint, este cercetată de DNA pentru fapte de corupție într-un dosar în care mai sunt implicați și trei oameni de afaceri, unul dintre ei fiind chiar ginerele lui Mircea Ioan Moloț. De anul trecut, de când DNA a descins la CJ Hunedoara, Mircea Ioan Moloț și Tiberiu Balint au fost plasați atât în arest la domiciliu, cât și sub control judiciar după ce iniţial au fost reținuți pentru 24 de ore. Mircea Moloţ, Tiberiu Balint, precum şi Vasile Axinte, Milică Pup şi Roberto Venter sunt cercetaţi într-un dosar care vizează infracţiuni de spălare de bani, luare de mită şi fals în înscrisuri sub semnătură privată în formă continuată, lucrare penală instrumentată de DNA

[slideshow_deploy id=’24093′]