Tone de material antiderapant împrăştiate pe drumurile din judeţ

Încă de dimineaţă, firmele care au câştigat contractele de deszăpezire pe drumurile judeţene au ieşit în teren cu utilajele şi au împrăştiat material antiderapant.
s560x316_material_antiderapant
Preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, Adrian David, a vrut să vadă cum se circulă pe drumurile care duc spre staţiunile montane, mai ales că a nins. S-a intervenit încă de la primele ore ale dimineţii, iar turiştii care vor să ajungă la munte pot să o facă fără probleme. „Pe drumurile judeţene care duc spre staţiunile montane se circulă în condiţii de iarnă, dar s-a intervenit cu material antiderapant. Am văzut utilajele pe drum. Avem stocurile de materiale pregătite ca să face faţă până în primăvară. Din 1 ianuarie intră în vigoare noile contracte pe deszăpeziri şi sper ca până la sfrşitul lunii să avem şi site-ul nostrum operaţional, să putem vedea în timp real unde sunt utiljele şi cu ce se ocupă în orice moment”, a precizat Adrian David, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara. Acesta spune că, dimineaţă, la prima oră, a avut o şedinţă operativă cu colegii de la tehnic şi probleme au fost, ca de obcei, în Bunila – în Ţinutul Pădurenilor şi pe drumul Vorţa – Visca – Ţebea, unde este un vârf de munte cu polei, zăpadă şi unde este nevoie de o atenţie sporită.
Ct priveşte drumurile naţionale care tranzitează judeţul Hunedoara, CNADNR a comunicat că, pe DN7A,  Km 86+601 – Km 105+120, Obârşia Lotrului – Petroşan, drumul este umed, cu porţiuni de zăpadă de un centimetru. De asemenea, pe DN 66A, Km 18+808 – 47+000, Uricani – Câmpu lui Neag sunt porţiuni de zăpadă de un centimetru. Drumarii au acţionat cu 15 autoutilaje şi s-au raspândit 71 tone de material antiderapant pe DN 66A, DN66, DN68, DN74, DN76.
[slideshow_deploy id=’17217′]


(Următoarea știre) »