Echipajele ISU Hunedoara prezente la datorie

Echipajele de pompieri, descarcerare şi prim-ajutor ale detaşamentelor din judeţul Hunedoara  au intervenit în intervalul 1 – 3 ianuarie, la 5 incendii şi 5 transporturi de la domiciliu la ambulanţă ale unor pacienţi din Deva, Hunedoara şi Petroşani.

128452_1

Detaşamentul de Pompieri Petroşani a intervenit în municipiul Vulcan, pe strada N. Bălcescu, cu 2 echipaje pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă particulară. A ars aproximativ 10 mp de material lemnos din acoperişul casei, mase plastice depozitate la parterul casei, prispa casei construită din lemn şi 4 uşi. Pompierii au stins rapid incendiul concluzionând că arderea a fost generată de focul deschis în spaţii închise.

Tot pompierii petroşăneni au acţionat pe aleea Liliacului pentru stingerea unui incendiu izbucnit la hornul unei case particulare. Echipajul de pompieri, ajuns în cel mai scurt timp la faţa locului, a lichidat incendiul, ce se manifesta la funinginea din interiorul hornului, prevenind propagarea acestuia la întreaga casă.

Detaşamentele de Pompieri Deva şi Hunedoara au intervenit pentru stingerea unor incendii produse la containere de deşeuri situate pe strada Mureşului şi Bulevardul Decebal.

În intervalul 1 – 3 ianuarie, pompierii care acţionează în vederea acordării ajutorului medical de urgenţă au asistat medical 87 de persoane.

[slideshow_deploy id=’13837′]