Hoţul afaceriştilor din Valea Jiului, trimis după gratii

 

Unul dintre hoţii care a terorizat mai mulţi afacerişti din Valea Jiului ar putea ajunge după gratii. Era cercetat în stare de arest al domiciliu, dar a încălcat condiţiile impuse de instanţă, aşa că, instanţa de fond a decis trimiterea lui în arest preventiv.

puscarie

Judecătorii de la Petroşani au analizat şi admis sesizarea formulată de Poliţia Municipiului Lupeni şi, în consecinţă:  “înlocuieşte măsura preventivă a arestului la domiciliu luată faţă de inculpatul Stan Dumitru Ionuţ prin încheierea penală pronunţată de Judecătoria Petroşani în data de 25 septembrie 2015 – cu măsura arestării preventive pe o durată de 30 de zile, începând cu data punerii în executare a mandatului de arestare preventivă. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă faţă de inculpatul Stan Dumitru Ionuţ la data rămânerii definitive a prezentei încheieri”. Inculpatul a formulat contestaţie, care se judecăa astăzi la Tribunalul Hunedoara.

Stan este unul dintre cei trei tineri care au terorizat afaceriştii din Valea Jiului, după ce le-au spart locuinţele, de unde au furat bunuri de valoare. Poliţiştii au stabilit faptul că,  în perioada ianuarie-iunie 2015, tinerii ar fi comis 18 furturi din locuinţele unor afacerişti din Vulcan, Petroşani şi Haţeg. Intrau în locuinţe prin forţarea ferestrelor şi sustrăgeau în principal sume de bani, bijuterii din aur şi argint dar şi aparatură electronică. Majoritatea imobilelor în care hoţii au intrat la furat erau dotate cu sisteme de alarmă.

[slideshow_deploy id=’22083′]