Primariile din Valea Jiului nu au solicitat realizarea de locuinte

Autoritatile locale din Valea Jiului nu au solicitat realizarea de blocuri de tip ANL sau locuinte sociale. Cel putin asta sustin reprezentantii Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice care sustin ca nu au primit nicio cerere in acest sens din partea edililor din Valea Jiului.

ANL-20091015-233504

„Conform datelor aflate la dispoziţia ANL, până în prezent nu au fost inregistrate cereri din partea autorităţilor publice din localităţile Parâng, Straja şi Pasul Vâlcan privind realizarea de investiţii în cadrul programelor guvernamentale de construcţii locuinţe implementate de agenţie”, sustin reprezentantii MDRT.

In tot acest timp, Primăria   municipiului   Petroşani   a   primit   semnale   pozitive   din   partea Agenţiei   Naţionale   pentru   Locuinţe   în   ceea   ce   priveşte   realizarea   unor blocuri de tip ANL. Astfel, aşteptarea sutelor de tineri care vor să se mute în casă nouă ar putea lua sfârşit, dacă Agenţia va aloca bani pentru realizarea investiţiei.   Municipalitatea   trebuie   să   reactualizeze   situaţia,   iar   apoi   în funcţie de fondurile Agenţiei pot începe lucrările.

[slideshow_deploy id=’17217′]